Prijava/Registracija

MONTAŽA I SERVIS


KONTAKTIRAJTE NAS

Usluge montaže i servisiranja

Za pravilno i dugotrajno funkcioniranje sustava za pranje neophodno je da ti sustavi budu montirani na ispravan način od strane ovlaštene i stručne osobe koja je specijalizirana za ovu vrstu poslova.

Pravilno i redovito održavanje i servisiranje sustava za pranje značajno utječe na dugovječnost vaše opreme.

Za sve usluge montaže i servisiranja sustava za pranje (svih proizvođača i sustava za pranje) možete nam se slobodno obratiti jer naša usluga je brza, kvalitetna i cjenovno prihvatljiva.

Jednostavnost. Učinkovistst. Čistoća

Zašto nas
odabrati?

Vodimo se motom "Business is all about vision" i nastojimo svojim kupcima ponuditi najkvalitetnije i najdugovječnije proizvode kako bi i oni s nama ostvarili svoju viziju i pokrenuli profitabilan posao. Nudimo cjelovitu uslugu - od projektiranja nove autopraonice, praćenja i savjetovanja u izvođenju, pa sve do montaže i edukacije vlasnika i zaposlenika novootvorenih praonica, održavanja i servisiranja sustava i ponude svih rezervnih dijelova te profesionalnih sredstava za pranje i čišćenje.

Smatramo kako posao mora biti obavljen što je najbolje moguće, a individualnim pristupom svakom investitoru i svakom projektu osiguravamo upravo traženu visoku kvalitetu.O NAMA SVE REFERENCE

NAŠE USLUGE

Najkvalitetniji i najdugovječniji proizvodi za dugoročno poslovanje.

BKF samoposlužne
autopraonice

Rezervni
dijelovi

Kamionski
portali

Bitimec samohodne
četke

Fra-ber profesionalna
sredstva za pranje