Prijava/Registracija

KAMIONSKI PORTALI TAMMERMATIC


TAMMERMATIC je globalna high-tech kompanija koja proizvodi različite sisteme za pranje automobila, kamiona, autobusa, vlakova te brojnu drugu specijalnu opremu za pranje i čišćenje.

TAMMERMATIC je osnovan 1966. godine u Tampereu u Finskoj te je prepoznat kao jedan od vodećih i najinovativnijih proizvođača sustava za pranje na svjetskom tržištu. Dugogodišnje iskustvo koje kompanija ima garantira postizanje optimalnih rezultata i kod najzahtjevnijih projekata. Kompanija zapošljava veliki tim vrhunskih stručnjaka zaduženih za razvoj i konstantno unaprjeđivanje proizvoda.

TAMMERMATIC se posebno ističe kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača tzv. heavy-duty sustava za pranje među kojima prvo mjesto zauzima portal za kamionske praonice, pranje autobusa i velikih radnih strojeva.

TAMMERMATIC portal izrađen je od masivnih materijala poput pocinčanog željeza i inoxa te investitorima pruža velik broj mogućnosti. Uz pranje četkama TAMMERMATIC je razvio jedan od najinovativnijih sustava u svijetu za visokotlačno pranje vozila na portalima.

Jednostavnost. Učinkovistst. Čistoća

TAMMERMATIC

Vrhunska kvaliteta izrade, te najkvalitetnije komponente ugrađene u TAMMERMATIC portale garancija su dugovječnosti i vrlo male potrebe za servisnim intervencijama čak i kod strojeva koji konstantno rade na max. kapacitetu.

TAMMERMATIC kamionski i autobusni portali pravi su izbor za vodeće prijevozničke i putničke kompanije s velikim brojem vozila, kao i za investitore koji imaju vrhunske lokacije na kojima planiraju pružati uslugu pranja za veliki broj kamiona i autobusa.

TAMMERMATIC RAINBOW ULTIMA – kamionski portal

Rainbow ultima je najprodavaniji kamionski portal koji uz kamione može izvoditi pranje automobila, dostavnih vozila, autobusa, građevinskih i poljoprivrednih strojeva i sl.

  • Pretpranje – Rainbow ultima u prvom koraku pranja na vozilo nanosi snažnu kemikaliju za pretpranje;
  • Visoki tlak – jedan od rijetkih kamionskih portala na tržištu koji standardno dolazi s visokotlačnim mlaznicama. Moguć odabir veličine mlaznice – od standardne mlaznice širokog mlaza do mlaznice s uskim usmjerenim mlazom za najzahtjevnija čišćenja i vozila ne standarnog oblika (smetlarski kamioni, cisterne, itd.);
  • Veliki broj visokotlačnih mlaznica koje kretanjem u različitim smjerovima osiguravaju pranje 100% površine vozila.

Jednostavnost. Učinkovistst. Čistoća

Dobrodošli u čisti svijet Tammermatica!

Zašto nas
odabrati?

Vodimo se motom "Business is all about vision" i nastojimo svojim kupcima ponuditi najkvalitetnije i najdugovječnije proizvode kako bi i oni s nama ostvarili svoju viziju i pokrenuli profitabilan posao. Nudimo cjelovitu uslugu - od projektiranja nove autopraonice, praćenja i savjetovanja u izvođenju, pa sve do montaže i edukacije vlasnika i zaposlenika novootvorenih praonica, održavanja i servisiranja sustava i ponude svih rezervnih dijelova te profesionalnih sredstava za pranje i čišćenje.

Smatramo kako posao mora biti obavljen što je najbolje moguće, a individualnim pristupom svakom investitoru i svakom projektu osiguravamo upravo traženu visoku kvalitetu.O NAMA SVE REFERENCE

NAŠE USLUGE

Najkvalitetniji i najdugovječniji proizvodi za dugoročno poslovanje.

BKF samoposlužne
autopraonice

Rezervni
dijelovi

Kamionski
portali

Bitimec samohodne
četke

Fra-ber profesionalna
sredstva za pranje